Tea Salsa ner i vikt? För servering och fördelar

persilja te

Persilja är en växt, även känd under namnet persilja, som vanligtvis förekommer i ris krydda, bönor, sallader, kött och andra kulinariska rätter.

Persilja te gå ner i vikt? 

En anledning till att indikera att persilja te gå ner i vikt är att drycken har vätskedrivande egenskaper. Detta innebär att det bekämpar svullnad som uppstår i kroppen på grund av vätskeretention, eftersom det stimulerar elimineringen av detta överskottsvatten genom urinen.

Dessutom kan konsumera drycken i stället för andra mer kalori som krämig kaffe, läsk, bearbetade juicer och chokladmjölk få en minskning av det dagliga kaloriintaget.

Kom ihåg att gå ner i vikt måste du konsumera en mindre mängd kalorier än kalori beloppet elimineras.

Det dagliga intaget av fyra 250 ml portioner av persilja te kan främja viktminskning.

Självklart är vi inte säga här att persilja te magiskt gå ner i vikt. Även om det kan hjälpa, kommer drycken hjälpa till med viktminskning endast om den sätts in i en hälsosam livsstil sammanhang.

Det vill säga, förutom att ta te, de som vill och / eller behöver gå ner i vikt bör följa en balanserad kost, kontrollerad, näringsrik och hälsosam utan att missbruka översvämnings behandlar kalorier och låg på näringsämnen, och fysisk träning regelbundet för att stimulera förbränningen av kalorier från kroppen.

Vad är? Andra persilja te förmåner 

 • Immunsystemet: genom att vara sammansatt av vitamin A, B12, C och K, det te gjort av persilja förhöjer immun motstånd, vilket bidrar till att förebygga förkylningar.
 • Bekämpning av dålig andedräkt: drycken hjälper till att förhindra obehaglig lukt i munnen genom att ha en hög koncentration av klorofyll, som verkar för att inhibera produktionen av dålig andedräkt bakterier.
 • Kvinnors hälsa: persilja gynnar kvinnors hälsa genom att agera i regleringen av menstruation och bekämpa mensvärk;
 • Njure hälsa: regelbunden grönsakskonsumtion är förknippad med att förebygga stenar eller njursten.
 • Antioxidant åtgärder: luteolin, persilja av ett ämne som har antioxidanteffekter associerade stöd för att förhindra cellskador. Dessutom har djurstudier visat att göras persilja förbättrar blod antioxidant kapacitet.
 • Bekämpa fria radikaler: persilja te antioxidant verkan, tack vare sin halt av vitamin A och vitamin C, också bekämpa fria radikaler, föreningar som orsakar maligna sjukdomar såsom cancer, astma, diabetes och ateroskleros, förutom att främja den åldrande.
 • Förebyggande av anemi: att vara källa för järn, växten som ger upphov till drycken kan hjälpa till att bekämpa järnbristanemi, som exakt kännetecknas av järnbrist i kroppen.

Hur man gör persilja te

ingredienser: 

 • 2 msk hackad persilja;
 • 500 ml filtrerat vatten.

preparatet:

 1. Tvätta och hacka persilja;
 2. Lägg hackad persilja och vatten i en vattenkokare och koka upp under fem minuter;
 3. Stäng av värmen och låt den täckta vattenkokare i 10 minuter. När varm, är te redo att konsumeras.

Hur man gör persilja te med citron

ingredienser:

 • 5 persilja grenar;
 • 1 liter vatten;
 • citron droppar

preparatet:

 1. Tillsätt persilja och vatten i en kastrull och leda till brand,
 2. Koka i fem minuter. Stäng av värmen, förväntar varm och flytta till en annan behållare;
 3. Tillsätt citron droppar te och servera.

Följande video visar också steg för steg hur man gör persilja te med citron:

Citron är en källa till C-vitamin, som omvandlas till en antioxidant i kroppen, vars verkan förorsakar eliminering av onödigt avfall till kroppen, vilket minskar uppblåsthet, samt bekämpa vätskeretention. Kom ihåg att dessa faktorer är ofta relaterade till viktökning.

 • Se även: Lemon förlorar ännu vikt?

Men personer som lider av gastroesofageal refluxsjukdom bör inte konsumera citron eftersom det kan förvärra inflammation eller irritation i matstrupen och orsaka halsbränna. 

Hur man gör persilja te med ingefära 

ingredienser:

 • 300 ml kokande vatten;
 • 2 små bitar av ingefära;
 • 2 teskedar persilja.

preparatet:

 1. Tvätta och hacka persilja;
 2. Tillsätt vatten, ingefära och persilja i en vattenkokare och koka upp under fem minuter;
 3. Stäng av värmen och låt den täckta vattenkokare i 10 minuter. När varm, är te redo att konsumeras.

Ingefära är ett bra val för persilja te eftersom det är en termogen mat. Termogena livsmedel ökar kroppstemperaturen, vilket resulterar i acceleration av ämnesomsättningen, vilket vi har sett förbättring utgifterna process av fett och kalorier.

Å andra sidan är det viktigt att vara försiktig med termogena livsmedel, som är fallet med roten, som bör undvikas av personer som diagnostiserats med hypertyreos på grund av risken för att leda till förlust av muskelmassa.

Barn, gravida kvinnor och personer med sjukdomar såsom hjärtsjukdomar, allergier, magsår och migrän inte heller bör överdriva sin konsumtion till inte lida med högt blodtryck, sänkning av blodsockernivåer (hypoglykemi), sömnlöshet, nervositet och takykardi .

Personer med blödningsrubbningar bör undvika ingefära eftersom det främjar blödning. Genom förvärra ramar hjärtsjukdom, bör uteslutas från kosten människor som lider av problemet.

Ginger konsumtion kan också orsaka magbesvär, halsbränna och diarré. Genom att orsaka hypoglykemi, kan närvaron av diabetisk dietmat kräva justering av insulindoser i vilka de appliceras. 

vård

Persilja te bör inte konsumeras av kvinnor som är gravida eller som ammar sina barn. Drycken också bör inte förtäras av människor som använder sig av diuretika.

Det rekommenderas vidare att teet inte tas nära sänggåendet, på grund av dess vätskedrivande egenskaper, som gör att du behöver gå på toaletten oftare, avbryter sömn.

Konsumtion av alltför höga mängder av persilja kan ge biverkningar såsom anemi och njure eller lever.

Om du tar några mediciner, rådfråga din läkare för att ta reda på om det inte finns någon risk för interaktion mellan läkemedlet och persilja te.

Vet du någon som tar ofta och hävdar persilja te även gå ner i vikt? Nyfiken på att prova den för att njuta av fördelarna? Kommentera nedan!