6 Fördelar med Pennyroyal Tea – för servering, vad det är och indikationer

MYNTA

Polejmynta. Hortelãzinho. Wort-är-Lourenço. Wild-Mint. MYNTA-real. MYNTA-of-trädgårdar. Vad är detta? Vi pratar om vinruta, en medicinalväxt av spontan tillväxt och som härstammar från Medelhavet och västra Asien.

Vad är? 6 fördelar med vinruta te 

Det är följande lista ger dig fördelar och Pennyroyal te indikationer. Bara ta en titt:

1. Digestive Health

Med sina carminative egenskaper, medicinalväxt som används vid framställning av te bidrar till elimineringen av de gaser som är fångade och ackumuleras i matsmältningssystemet. Därför kan MYNTA te vara effektiv vid behandling av problem som uppblåsthet och svullnad.

Dessutom antispasmolytika egenskaper vinruta te att mjuka upp och lugna magsmärtor.

2. Respiratory Health

Tack vare det faktum att presentera en hög mentol halten av den organiska föreningen, är ört begåvad med slemlösande egenskaper och kan således bidra till eliminering av ackumulerade sekret i lungorna och hjälpbehandlingsproblem såsom förkylningar, bekämpa deras huvudsakliga symptom.

3. Fighting feber

På grund av deras svett egenskaper, nämligen att estilam svett, kan medicinalväxt också vara bra att samarbeta med en minskning av feber.

4. förbättra kvaliteten på sömnen

Den MYNTA te är också lugnande och avkopplande, vilket innebär att det kan bidra till att slappna av kroppen, något som är fördelaktigt att ha en natts sömn med högre kvalitet. Den kan också användas för att bekämpa symptomen på nervositet och bidra till att minska sömnlöshet.

5. Lindring av symtom på menstruation 

Den MYNTA te kan bidra till att lindra obehag och smärta från mensvärk. Det är dock viktigt att komma ihåg att med dess emmenagogue egenskaper ökar anläggningen menstruation.

6. Stöd för behandling av sår

De antiseptiska och läkande egenskaper vinruta te kan avnjutas i det externa programmet och använda i badet. Detta för att hjälpa rengöra sår, främja korrekt läkning och förhindra infektion. 

Hur vinruta te 

ingredienser:

  • 10 g av Pennyroyal blad;
  • 200 ml kokande vatten.

preparatet:

  1. Sätt bladen av MYNTA i en kastrull och täck med kokande vatten;
  2. Dämpa tills varm. Sila te och det kommer att vara redo för konsumtion.

Vård vinruta 

Gravida kvinnor bör inte konsumera vinruta te, särskilt under de första månaderna av graviditeten eftersom anläggningen används vid framställningen av drycken kan orsaka blödning och leda till missfall.

Det bör inte heller användas av kvinnor som ammar sina spädbarn och barn under 12 år. Anläggningen är också rekommenderas inte för dem som lider av lever- eller njursjukdom, eftersom det kan förvärra dessa tillstånd.

När det tas oralt eller appliceras på huden, kan anläggningen orsaka allvarliga skador på lever, njurar och nervsystem. Det kan också ge biverkningar som yrsel, magont, illamående, kräkningar, brännande hals, feber, förvirring, rastlöshet, kramper, vision och hörselproblem, högt blodtryck, lungsvikt och hjärnskador.

Dessutom har upprepad användning av alkoholextrakt av växters blad under en period längre än två veckor förknippats med döden.

När konsumeras i stora mängder, ger det en ört ämne som kallas pulegon, som anses giftig. Därför måste vi ha måtta genom att drycken. Överkonsumtion av anläggningen kan orsaka andningsstillestånd.

Innan du använder gräset - i form av te eller på något annat sätt - det är lämpligt att rådfråga läkare för att se om det är lämpligt för ditt fall, särskilt om du lider av någon sjukdom vid tiden eller har en specifik hälsotillstånd.

Ersätter inte någon behandling endast med hjälp av te och om du använder någon typ av läkemedel som också tala med din läkare för att se om det finns någon risk för interaktion mellan MYNTA och används åtgärda.

Hade du hört talas om vinruta te och dess hälsofördelar? Har du provat denna dryck? Kommentera nedan!